Cameriste Grecia fara comision

Euroinfojobs srl

14-04-2015 | EXPIRA LA 14-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Selectam cameriste hotel pentru perioada sezoniera in Grecia aprilie-octombrie,in insula Rhodos hotel de 5 stele.
Se ofera cazare si masa plus bonus drum intors gratuit,programul este de 8 ore pe zi/6 zile pe saptamana.
Salarizarea este de 500 de euro net plus bacsisuri,NU PERCEPEM COMISION LA PLECARE!(comisionul se deduce din primul salariu 250 euro)


CERINTE

Cerinte limba engleza cunostinte minime,cazier juridic curat,persoane muncitoare disponibile pentru a lucra in strainatate pina la sfarsitul lunii octombrie,acceptam si doamne pana in 53 de ani chiar daca nu au cunostinte de limba engleza,plecarile se fac saptamanal ! Beneficii Oferite cazare.masa asigurata,salariu motivant,bacsisuri!


BENEFICII OFERITE

Salarizarea este de 500 de euro net plus bacsisuri,NU PERCEPEM COMISION LA PLECARE!(comisionul se deduce din primul salariu 250 euro).NU percepem niciun fel de comision la plecare!


DESCRIEREA FIRMEI

EuroinfoJobs srl este o companie de recrutare, selectie si plasare a fortei de munca, companie cu capital romanesc care activeaza in Constanta. EuroinfoJobs srl ofera servicii de recrutare si selectie si plasare personal calificat si necalificat precum si personal pentru strainatate. Misiunea noastra: Atingerea succesului profesional intr-o lume in permanenta schimbare – Transparenta – Deplina legalitate – Onestitatea si responsabilitatea sociala – Orientarea spre nevoile clientului – Comunicarea!