Consultant Tehnic

Job Connect

27-05-2016 | EXPIRA LA 26-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cu o istorie de aproximativ 50 de ani in domeniul automatizarilor, clientul nostru este o companie multinationala, de origine germana, care produce si comercializeaza senzori pentru diferite domenii si industrii.
In Romania, compania este prezenta din anul 2005 si este reprezentanta cu succes in intreaga tara printr-o echipa de ingineri de vanzari.
Pentru sediul din Sibiu, suntem in cautarea unei persoane care sa ocupe postul de Consultant Tehnic.

In calitate de Consultant Tehnic, veti oferi consultanta tehnica pre si post vanzare. Va veti ocupa de realizarea ofertelor pe baza cererilor venite de la clienti, veti intocmi echivalari, veti interactiona in permanenta cu echipa de vanzari si veti oferi solutii tehnice atunci cand va fi necesar. In proiecte mai complexe, veti merge la sediul clientilor pentru a oferi sprijin tehnic in realizarea anumitor oferte. In vizitele pe care le veti face clientilor, veti identifica noi oportunitati de vanzare, in functie de nevoile si dorintele clientilor.

Daca acest post este de interes pentru dumneavoastra, va rog sa imi trimiteti un CV in format Europass, pe adresa recrutare@jobconnect.ro. Pentru alte informatii, va stau la dispozitie la numarul de telefon 0747101808.


CERINTE

Acest post este potrivit pentru dumneavoastra daca ati finalizat studiile unei facultati de inginerie si sunteti interesat pe langa partea tehnica si de relatia cu clientii, de partea de vanzari. Daca aveti experienta in domeniul automatizarilor atunci sansele dumneavoastra de a ocupa acest post vor creste. De asemenea, sunt importante cunostintele avansate de limba engleza si abilitatea de a relationa bine cu ceilalti membri ai unei echipe.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.