Consultant vanzari Showroom

Job Connect

27-05-2016 | EXPIRA LA 26-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie nationala ce activeaza in domeniul sau de activitate de peste 20 de ani. Produce si comercializeaza usi si ferestre din PVC iar calitatea produselor si serviciilor este recunoscuta la nivel national si european.
In Romania, echipa de specialisti, reprezinta cu succes compania atat in cadrul celor aproximativ 58 de magazine cat si pe teren direct la beneficiari.
Pentru showroom-ul din Sibiu suntem in cautarea unei persoane care sa ocupe postul de Reprezentant comercial.


CERINTE

V-ar placea un job in care sa consiliati clientii in alegerea celor mai bune optiuni pentru ei? Va considerati o persoana sociabila, cu putere de convingere si orientata spre atingerea rezultatelor lunare si anuale?
Daca ati raspuns cu DA la intrebarile de mai sus, acest post poate fi o oportunitate interesanta pentru dumneavoastra.
Este important sa fi absolvit un liceu sau o facultate cu profil tehnic si sa fi activat anterior in domeniul vanzarilor pe o perioada de minim 2 ani.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.