Director de productie

Job Connect

27-11-2014 | EXPIRA LA 27-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie de origine germana ce activeaza in domeniul tehnicii de automatizare. Cu o istorie de peste 40 de ani, aceasta companie este unul dintre cei mai mari producatori de tehnica de automatizare la nivel mondial. Ofera o gama variata de senzori pentru diverse domenii si industrii iar produsele si serviciile oferite sunt caracterizate de o inalta calitate la standarde internationale. In prezent, au peste 3000 de angajati care colaboreaza cu aproximativ 90 000 de clienti, in mai mult de 70 de tari din lume.

In curand, compania va deschide o fabrica in Sibiu. Pentru aceasta locatie ne dorim sa cunoastem o persoana care sa ocupe postul de Director de productie si sa participe, impreuna cu echipa de proiect, la deschiderea fabricii in Romania.

Ocupand acest post va veti ocupa de managementul economic si organizational de fabricii. Veti fi responsabil de buget, de planificarea si raportarea acestuia. Imbunatatirea continua si optimizarea diferitelor sectoare vor fi cateva din obiectivele dumneavoastra. Veti coordona si motiva un numar de aproximativ 200 de angajati pe diferite niveluri. De asemenea, veti comunica atat intern, cu echipa de managament general, cu echipa de proiect sau cu alti manageri, cat si extern, cu clientii si furnizorii companiei.


CERINTE

Persoana potrivita pentru acest post are studii superioare de inginerie, este o persoana stabila din punct de vedere profesional si are o experienta de cel putin 4 ani pe un post similar. Experienta in domeniul automotive, cunostintele de senzoristica dobandite in scoala sau prin experienta profesionala, va vor fi de ajutor in noua pozitie pe care o veti ocupa. Suntem in cautarea unei persoane cu experienta in coordonarea de oameni, care pune accent pe motivarea angajatilor si este orientata spre echipa si spre realizarea obiectivelor. Sunt importante abilitatile de management, entuziasmul si determinarea. De asemenea, persoana care va ocupa acest post este familiarizata cu lucrul intr-un mediu multicultural si are cunostinte bune de limba germana.


BENEFICII OFERITE

Daca dumneavoastra sunteti in cautarea unei astfel de oportunitati profesionale, va invit sa discutam mai multe detalii legate de o posibila colaborare. Va stau la dispozitie pe e-mail, la adresa recrutare@jobconnect.ro sau la numarul de telefon 0747101808.

O zi frumoasa!
Dana Gradinaru


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.