Inginer Proces-Sibiu

Job Connect

08-09-2015 | EXPIRA LA 08-10-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem in cautarea unui Inginer proces pentru o companie multinationala din Sibiu.

Compania partenera este o companie multinationala, ce activeaza in domeniul automotive si produce componente din metal si cauciuc. A fost infiintata in 1985, iar in Sibiu este prezenta din 2006.

In calitate de Inginer proces, sarcinile dumneavoastra vor avea legatura cu studiul si implementarea celor mai bune tehnologii si cu generarea si intretinerea (metode de lucru, fise de parametrii, documentatie).
Trebuie sa aveti cunostinte asupra programului SAP pe care il veti folosi pentru a organiza si desfasura activitatea dumneavoastra si pe cea a subordonatilor.

Totodata va veti ocupa de administrarea REP NET, de punerea in aplicare de noi proiecte si de definirea parametrilor de fabricatie.

Veti fi responsabil de evaluarea economica, gestiunea de implementare si verificarea estimarii initiale. Legat de utilaje, dumneavoastra sunteti persoana care se va ocupa de desen, urmarire, trasabilitatea schimbarilor survenite, layout-uri si ergonomie.


CERINTE

Sunteti persoana potrivita daca ati absolvit o Facultate cu profil tehnic si daca aveti minim un an experienta pe un post similar. Va vor fi necesare si cunostinte de limba engleza sau spaniola.

Daca sunteti o persoana practica, cu bune abilitati de comunicare si cu capacitate de analiza, motivata sa lucreze in acest domeniu astept CV-ul dumneavoastra in format Europass, in limba engleza.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.