Inginer Proiectant CREO

Job Connect

30-01-2018 | EXPIRA LA 01-03-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie multinațională cu capital german, fiind prezentă de mai bine de 10 ani pe piața din Romania. În Sibiu se află cel mai mare departament de proiectare unde sunt vizate produse din structuri metalice. Aici activează în total 40 de Ingineri Proiectanți împărțiți în 5 echipe. Se lucrează cu versiunile CREO 2 și CREO 3 preponderent pentru suprafețele de metal pe care se face modelarea.
Suntem în căutarea a 2 Ingineri Proiectanți care sa fi lucrat cu un software de proiectare mecanică cel puțin 5 ani.

Dacă ați proiectat structuri metalice în unul din programele: Pro/ENGINEER care acum se numeste CREO, AutoCAD, SolidWorks sau Catia, este posibil să fiți interesat de această oportunitate profesională.

Proiectele pe care se lucrează în acest departament sunt complexe și pornesc de la 0, astfel dacă sunteți pasionat să realizați schițe pe hârtie și să vă consultați cu superiorul dumneavoastră pentru a adopta cea mai bună variantă, veți avea rezultate foarte bune într-un timp util.

Structurile pe care le veți desena sunt cabine care vor fi montate pe utilaje agricole. Echipa de PRODUS din care veți afec parte lucrează cu tool-uri ce au legătură cu modelarea suprafețelor din oțel și aluminiu.


CERINTE

Este foarte important ca experiența dumneavoastră în proiectare mecanică să fie de minim 5 ani în unul din programele: Pro/ENGINEER care acum se numeste CREO, Auto CAD, SolidWorks sau Catia, să fiți organizat în modul de lucru deoarece veți lucra cu librării și biblioteci de date din proiectele anterioare.

Este necesar să cunoașteți limba engleză sau limba germană la nivel cel puțin mediu deoarece în acest fel se comunică cu grupul sau cu clienții. Pe lângă acest aspect, in una din cele 2 limbi va trebui să răspundeți la e-mailuri.

Programul este împărțit în 2 schimburi. Se lucrează de Luni până Vineri de la 7 la 15:00 și de la 15:15 la 23:15.


BENEFICII OFERITE

Printre beneficiile pe care le oferă acest post enumerăm:

pauza de 30 minute inclusă în program;
tichete de masă pentru fiecare zi în valoare de 15 lei;
un bonus anual în funcție de contribuția fiecărui infiner;
Suntem bucuroși să îi avem ca parteneri. Dacă sunteți pasionat de acest domeniu și îndepliniți cerințele menționate mai sus, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj și vom încerca să facilităm întâlnirea dumneavoastră cu acest angajator.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.