Motostivuitorist

Job Connect

17-07-2017 | EXPIRA LA 16-08-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem Job Connect și pentru o companie germană căutăm persoane pentru postul de motostivuitorist. Angajatorul activează în Sibiu din anul 2002 și se ocupă cu asamblarea de la zero a componentelor și pieselor din profile de aluminiu care ajung pe utilaje agricole (ex. tractoare). Produsele finale au structura din aluminiu.


CERINTE

Vă rugăm să ne contactați dacă aveți autorizație pentru folosirea stivuitorului sau daca ați mai lucrat în depozit cu acest utilaj. Dacă nu aveți autorizație de motostivuitorist, angajatorul vă ajută prin calificare la locul de munca. Pentru acest post este nevoie să alimentați linia de producție cu materialele necesare, sa pregătiți paleții cu produse finite pentru livrare, să notați eventualele defecte constatate, să cunoașteți modul de utilizare a utilajelor, a echipamentelor de lucru etc. Programul de lucru este în două schimburi (de luni până vineri).


BENEFICII OFERITE

Pachetul salarial este format din salariu lunar (cu sporuri, ore suplimentare), tichete de masă în valoare de 15 lei/zi, angajatorul oferă sprijin financiar pentru relocare în Sibiu.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut in 2007, in Sibiu, din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.