REPREZENTANT VANZARI

Job Connect

16-12-2014 | EXPIRA LA 15-01-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem Job Connect si din 2007 facem posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna. Cautam un om entuziast care sa promoveze serviciile noastre cu un mare focus pe Recrutarea de Personal. Pentru a intelege acest serviciu va invitam sa intrati pe pagina noastra despre RECRUTARE. Furnizam acest serviciu pentru companii din Romania deja de 7 ani. Multe companii din judetul Sibiu ne cunosc si vrem sa fim mai aproape de nevoile lor si in acelasi timp sa exploram si zone noi. Vedeti aici o oportunitate? Suntem bucurosi sa va cunoastem si sa dezvoltam proiecte foarte interesante.

Misiunea pe care v-o propunem este sa ne ajutati in activitatea de Vanzare si obtinere de contracte si comenzi noi pentru serviciul de Recrutare.
Activitatile implica:
Prospectare: avem deja 1000 de companii din judetul Sibiu pe care le cunoastem si cu care am mai interactionat. Aceasta baza de date poate sa creasca prin ajutorul dumneavoastra, cautam clienti noi despre care strangem informatii si apoi le introducem intr-o baza de date.
Initierea si derularea proceselor de vanzare: in fiecare zi veti avea 30 de companii cu care veti stabili contacte, care pot fi transformate in intalniri, oferte si apoi contracte. Uneori aceste procese dureaza cateva saptamani, alteori rezultatele se vor vedea in luni si chiar ani.
Comunicare cu persoane decidente: fie ca vorbim despre e-mail-uri, discutii telefonice sau intalniri. Comunicam si ajungem cu informatii importante la clienti, punem intrebari, ascultam, luam notite si putem apoi oferi solutii pentru nevoile angajatorilor.
Educatie permanenta: orice angajat din Job Connect primeste carti care il ajuta in dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor cu care intampinam nevoile clientilor. Veti avea timp alocat in cele 8 ore si pentru a citi carti despre: Vanzari, Comunicare, Efiecienta, Dezvoltare Personala, Leadership.


CERINTE

Iata cateva dintre lucrurile importante pentru noi:
Sunteti o persoana atenta la cuvinte si la modul in care scrieti si vorbiti?
Vreti sa va dezvoltati in domeniul Vanzari si Consultanta?
Sunteti interesat de oameni?
Daca pe langa aceste intrebari pe care le avem acum despre dumneavoastra, sunteti un om simplu si modest, suntem bucurosi sa facem o echipa buna.


BENEFICII OFERITE

Ce avem de oferit:
Un salariu de baza;
Un sistem de recompense generos;
O masina de serviciu pe care o puteti folosi pentru intalniri;
Un telefon destept cu abonament de voce si date pentru a putea urmari e-mail-urile oriunde v-ati afla;
Timp pentru dezvoltare personala;
Un colectiv in care vorbim frumos unii cu ceilalti si ne sprijinim reciproc.
Va regasiti in acesta descriere? Noi suntem bucurosi sa va cunoastem. Va sunt la dispozitie pentru a ne intalni si a vedea cum putem colabora in acest proiect.
Cu prietenie,
Catalin Vacon


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.