Sef de linie

Job Connect

27-11-2014 | EXPIRA LA 27-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie de origine germana ce activeaza in domeniul tehnicii de automatizare. Cu o istorie de peste 40 de ani, aceasta companie este unul dintre cei mai mari producatori de tehnica de automatizare la nivel mondial. Ofera o gama variata de produse pentru diverse domenii si industrii iar produsele si serviciile oferite sunt caracterizate de o inalta calitate la standarde internationale. In prezent, au peste 3000 de angajati care colaboreaza cu aproximativ 90 000 de clienti, in mai mult de 70 de tari din lume.

Pentru fabrica ce se va deschide in curand in Sibiu, suntem in cautarea unui Sef de linie in productie, o persoana entuziasta care este in cautarea unei noi oportunitati profesionale si doreste sa se lucreze alaturi de oameni profesionisti.


Ca Sef de linie in productie veti coordona o echipa de aproximativ 25 de persoane, veti asigura training persoanelor din subordine atat in faza initiala cat si pe parcurs. Veti planifica productia in functie de numarul de schimburi si veti asigura respectarea stadardelor de calitate precum si imbunatatirea acesteia. De asemenea, veti participa la optimizarea proceselor de productie si veti asigura un bun management al liniilor de productie.


CERINTE

Persoana potrivita pentu acest post are studii superioare de inginerie si experienta in coordonarea oamenilor intr-un mediu de productie (reprezinta avantaj experienta in domeniul automotive). Sunteti persoana pe care o cautam daca aveti bune abilitati de analiza si de rezolvare a problemelor, preferati munca in echipa, comunicati cu usurinta cu cei din jur si va organizati foarte bine activitatea zilnica. Cunostintele de limba germana reprezinta un avantaj ce va poate ajuta in obtinerea acestui post.

Daca informatiile prezentate mai sus reprezinta o oportunitate profesionala pentru dumneavoastra, va rog sa imi trimiteti Cv-ul dumneavoastra pe adresa recrutare@jobconnect.ro. Numele meu este Dana Gradinaru si sunt bucuroasa sa va cunosc!


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.